Wij laten

bedrijven groeien.

Groeien dankzij ICT is realiteit en biedt bedrijven vandaag de kans om reuzenstappen vooruit te zetten. Hoe kan uw bedrijf onze diensten strategisch inzetten?

DVS was er al bij voor het internet zijn opmars maakte, van bij de eerste computers was een ICT Techneut erop uit om deze technologie volledig uit te spitten. Anno 2022 hebben we programmeurs, grafische vormgevers en marketingspecialisten. Met deze jarenlange ervaring willen wij ons ook profileren. Wat we doen, doen we vanuit een weldoordachte en heldere visie, pragmatisch en effectief. ICT, Communicatie & Marketing. Ze zijn zo met elkaar verbonden vandaag dat de één niet meer zonder de andere kan. ICT helpt je efficiënt te werken maar stelt je ook in staat om te communiceren met je klanten. Communicatie & design zorgen ervoor alles volgens een uniforme en professionele ogende manier gebeurd en Marketing zorgt voor de lange termijn doelstellingen en de strategie erachter.

DVS is die perfect Mix! Wij zijn de one stop ICT provider voor al je noden. Zei het op ICT vlak, grafisch of marketing. Wij helpen je op een professionele manier te werken en de juiste uitstraling naar de buitenwereld te presenteren.

ICT ondersteuning

We luisteren altijd naar onze klanten, soms weten ze juist wat ze willen, maar vaker vertrekt alles vanuit een brede visie , van daaruit stellen wij de oplossing op maat voor om die visie of wens te vervullen.

Consultancy

Ook adviseren we u in wat u nu nodig heeft en wat in de toekomst de volgende stappen zullen zijn zodat u ten alle tijde weet wat er in uw ICT omgeving gaande is en dit vertellen we u steeds in een taal die u begrijpt zonder te verdwalen in de technische details.
Kortom, u wilt een betrouwbare ICT partner met een toekomstvisie, dan bent u bij DVS aan het juiste adres.

Online
Support

Hulp op afstand via Teamviewer of contacteer ons voor een managed services pakket.

Managed services worden aangeboden aan een vast bedrag per pc/server naargelang de noden van de klant.

01

ICT Ondersteuning

We luisteren altijd naar onze klanten, soms weten ze juist wat ze willen, maar vaker vertrekt alles vanuit een brede visie , van daaruit stellen wij de oplossing op maat voor om die visie of wens te vervullen. Ook adviseren we u in wat u nu nodig heeft en wat in de toekomst de volgende stappen zullen zijn zodat u ten alle tijde weet wat er in uw ICT omgeving gaande is en dit vertellen we u steeds in een taal die u begrijpt zonder te verdwalen in de technische details.
Kortom, u wilt een betrouwbare ICT partner met een toekomstvisie, dan bent u bij DVS aan het juiste adres.

02

Web services

Een online strategie? Een product of service of online strategie? Hoe begin je eraan en hoe zorg je dat alles aan elkaar gelinkt is. Welke stappen moeten genomen worden en hoe stel je je doelstellingen in?
Een leuke publiciteitscampagne opzetten is 1 ding maar hoe zet je alles op zodat ook dat laatste detail ingevuld wordt? De uiteindelijke verkoop van je diensten of product zonder het te complex te maken voor je klanten.

03

Marketing

De juiste implementatie en bijsturing via alle gekozen kanalen om uw potentiële klanten te bereiken is cruciaal om een project goed te laten verlopen. Hierin zullen we alles regelen zodat alles naadloos aan elkaar aansluit en we een optimale lead generatie kunnen garanderen.

04

Camerabewaking

Camerabewaking heeft de afgelopen jaren aan heel wat populariteit gewonnen. Er gebeuren steeds meer inbraken en vandalisme waardoor camerabeveiliging steeds vaker zijn nut bewijst. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

    Back to top

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info